256 x 158

Kinderen

Podotherapie voor kinderen

Heeft uw kind soms last van groeipijn, of slijten de schoenen sneller dan u zou verwachten? Heeft u het gevoel dat uw kind vaker struikelt dan andere kinderen? Een podotherapeut kan de oplossing bieden. Bij jonge kinderen is het belangrijk om op tijd bij een podotherapeut aan te kloppen, omdat veel voetproblemen in de kindertijd ontstaan. Op jongere leeftijd kunnen klachten in de toekomst voorkomen worden. 

Benieuwd wat podotherapie voor uw kind kan betekenen? Bekijk hieronder veelvoorkomende klachten. Herkent u andere klachten, neem dan contact met ons op of plan een afspraak. 

group-of-kids-playing-with-puzzle-2022-02-22-04-26-18-utc-min

Met welke klachten kunt u naar een podotherapeut?

Staat uw klacht er niet bij? Of wilt u een afspraak maken? U kunt contact met ons opnemen via onderstaande knoppen.

Nee. Voor het maken van een afspraak bij onze podotherapeuten heeft u geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Klik hier om een afspraak te maken.

Bij de meeste zorgverzekeringen worden de kosten voor podotherapie in de aanvullende verzekering vergoed. Bekijk in ons vergoedingenoverzicht wat er door uw verzekering vergoed wordt.

Veelgestelde vragen

Wat doet een podotherapeut nu precies? Worden steunzolen vergoed? Heb ik een verwijzing van mijn huisarts nodig? Deze en nog meer vragen (én antwoorden) vindt u in onze uitgebreide FAQ.