256 x 158

Contact

Online

U kunt bij ons direct online een onderzoek inplannen. Zo kiest u zelf de tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Bellen

Liever persoonlijk contact? U kunt ons bereiken op
+31 (0)6 418 620 89.

E-mail

Of mail uw vraag naar: m.trompetter@stadspodo.nl.

Onze locaties

Stadspodotherapie heeft drie goed bereikbare locaties in Eindhoven:

1. Locatie Stratum
2. Locatie Tongelre
3. Locatie Centrum
4. Locatie De Akkers

U kunt terecht op onze locaties op werkdagen van 08:00 tot 17:00. Daarbuiten alleen op afspraak.

Locatie Stratum

Sint Lidwinastraat 6, 5643 RS Eindhoven

Bereikbaarheid

Onze podotherapie praktijk in Stratum ligt dicht bij de ringweg (Piuslaan) en de randweg (N2, Leenderweg). Wij zijn gevestigd in hetzelfde pand als Huisartsenpraktijk Lidwina.

Als u het gebouw binnen komt, kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. Mocht u vragen hebben, dan kunt u zich melden bij de receptie. Deze is op werkdagen aanwezig tussen 8:00 en 17:00. Als u buiten deze tijden een afspraak bij ons heeft, dan zullen wij de deur voor u openen.

Met de auto kunt u deze locatie goed bereiken via de Sint Bonifaciuslaan. U kunt gebruik maken van het gratis parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Eindhoven of Geldrop bus 324 nemen. Deze stopt bij de halte Roothaanstraat voor de deur van onze praktijk.

Locatie Tongelre

Ceramlaan 12, 5641 GD Eindhoven

Bereikbaarheid

Als u het gebouw binnen komt, kunt u meteen plaatsnemen op een van de stoelen in de wachtruimte aan uw linkerkant. Mocht u vragen hebben, dan kunt u zich melden bij de receptie. Op werkdagen is deze aanwezig tussen 8:00 en 17:00. Als u buiten deze tijden een afspraak bij ons heeft, dan zullen wij de deur voor u openen.

Met de auto kunt u deze locatie goed bereiken via de Tongelresestraat of de Eisenhowerlaan. U kunt gebruik maken van het gratis parkeerterrein.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Eindhoven stadsbus 5 nemen. Deze stopt bij de halte Koudenhovenseweg Zuid op 5 minuten lopen van onze praktijk.

Locatie Centrum

Willemstraat 22, 5611 HD Eindhoven

Bereikbaarheid

Locatie Centrum is de derde locatie van Stadspodotherapie in Eindhoven en bevindt zich in het pand van sportschool Healthy Habits. Deze centrale locatie maakt onze diensten gemakkelijker bereikbaar voor iedereen in Eindhoven en omliggende gebieden.

Op dit moment kunt u op dinsdagen terecht op deze locatie. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen aan de tafel en wordt u opgehaald door onze podotherapeut.

U kunt de fiets voor het pand parkeren. De auto kunt u aan de Willemstraat parkeren of achter het pand op de Lichtstraat of Victoriapark. Hou er wel rekening mee dat dit betaald parkeren is. Als u met het OV komt, kunt u uitstappen bij halte Wilhelminaplein via buslijn 14 of 114.

Locatie De Akker

Generaal Cronjéstraat 1, 5642 MH Eindhoven

Bereikbaarheid

Deze locatie bevindt zich in het Gezondheidscentrum De Akkers.

Bij binnenkomst loopt u langs de receptie af en kunt u plaatsnemen in de wachtruimte aan uw linkerkant. Op werkdagen is de ingang open van 8:00 en 17:00. Als u buiten deze tijden een afspraak bij ons heeft, dan zullen wij de deur voor u openen.

Met de auto kunt u deze locatie goed bereiken via de ringbaan in Eindhoven. U kunt gebruik maken van het gratis parkeerterrein.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Eindhoven stadsbus 5 nemen. Deze stopt bij de halte Generaal Cronjestraat praktisch voor de ingang van de locatie.

Bel mij terug

Bij geen gehoor kunt u hier uw telefoonnummer achterlaten. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

 

Terugbelverzoek