256 x 158

Contact

Online

U kunt bij ons direct online een onderzoek inplannen. Zo kiest u zelf de tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Bellen

Liever persoonlijk contact? U kunt ons bereiken op
+31 (0)6 418 620 89.

E-mail

Of mail uw vraag naar: m.trompetter@stadspodo.nl.

Onze locaties

Stadspodotherapie heeft twee goed bereikbare locaties in Eindhoven:

1. Locatie Stratum
2. Locatie Tongelre

Op beide locaties kunt u terecht op werkdagen van 08:00 tot 17:00. Daarbuiten alleen op afspraak.

Locatie Stratum

Sint Lidwinastraat 6, 5643 RS Eindhoven

Bereikbaarheid

Onze podotherapie praktijk in Stratum ligt dicht bij de ringweg (Piuslaan) en de randweg (N2, Leenderweg). Wij zijn gevestigd in hetzelfde pand als Huisartsenpraktijk Lidwina.

Als u het gebouw binnen komt, kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. Mocht u vragen hebben, dan kunt u zich melden bij de receptie. Deze is op werkdagen aanwezig tussen 8:00 en 17:00. Als u buiten deze tijden een afspraak bij ons heeft, dan zullen wij de deur voor u openen.

Met de auto kunt u deze locatie goed bereiken via de Sint Bonifaciuslaan. U kunt gebruik maken van het gratis parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Eindhoven of Geldrop bus 324 nemen. Deze stopt bij de halte Roothaanstraat voor de deur van onze praktijk.

Locatie Tongelre

Ceramlaan 12, 5641 GD Eindhoven

Bereikbaarheid

Als u het gebouw binnen komt, kunt u meteen plaatsnemen op een van de stoelen in de wachtruimte aan uw linkerkant. Mocht u vragen hebben, dan kunt u zich melden bij de receptie. Op werkdagen is deze aanwezig tussen 8:00 en 17:00. Als u buiten deze tijden een afspraak bij ons heeft, dan zullen wij de deur voor u openen.

Met de auto kunt u deze locatie goed bereiken via de Tongelresestraat of de Eisenhowerlaan. U kunt gebruik maken van het gratis parkeerterrein.

Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Eindhoven stadsbus 5 nemen. Deze stopt bij de halte Koudenhovenseweg Zuid op 5 minuten lopen van onze praktijk.

Bel mij terug

Bij geen gehoor kunt u hier uw telefoonnummer achterlaten. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. 

 

Terugbelverzoek