256 x 158

Steunzolen

Steunzolen

Goede steunzolen zorgen ervoor dat uw voeten de juiste ondersteuning krijgen, waardoor u weer pijnvrij kunt lopen. De beste resultaten behaalt u wanneer de steunzolen volledig zijn afgesteld op uw voeten en uw schoenen. Daarom maken we bij Stadspodotherapie steunzolen op maat om ervoor te zorgen dat uw klachten worden verholpen en feilloos in uw favoriete schoenen passen. 

Stadspodo-lage-resolutie-39.jpg

Welke klachten verhelpen de steunzolen?

Steunzolen helpen bij veel verschillende soorten klachten. De meest voor de hand liggende klachten zijn pijn aan de voeten, platvoeten of doorgezakte voeten. De steunzolen van Stadspodotherapie bieden meer dan alleen steun. Ze corrigeren ook de houding van het lichaam. Daardoor lossen ze ook andere klachten op zoals pijn in de voeten, tenen, hielen, enkels, knieën, heupen, en rug. 

Stadspodo-lage-resolutie-41.jpg

Steunzolen aanmeten, hoe werkt het?

Het begint bij een persoonlijke aanpak, want door goed te luisteren, behalen we de beste resultaten. We doen uitgebreid onderzoek om ervoor te zorgen dat de steunzolen perfect zijn afgestemd op uw voeten en wensen. Hierbij bekijken we waar de pijn zit en de houding van uw lichaam. Daarnaast maken we een scan van de onderkant van uw voeten wanneer u staat en wanneer u loopt. Hierdoor zijn de steunzolen precies afgestemd op de dagelijkse situaties.

Het resultaat van het onderzoek wordt verwerkt in onze moderne software en dit wordt verzonden naar onze werkplek. Daar gaan ze aan de slag met uw steunzool en na twee weken zijn ze klaar om opgehaald te worden. Bij het ophalen, controleren we of de steunzool goed voelt. Indien nodig schaven we de steunzool nog bij, zodat we zeker weten dat u pijnvrij loopt.

Wist u dat u zelf de kleur van uw steunzolen kunt kiezen? Ondanks dat de zool niet altijd zichtbaar is in de schoen, loopt u wel rond op uw favoriete kleur.

Wat kosten steunzolen?

De kosten voor steunzolen vindt u hier. Deze kosten worden in veel gevallen vergoed door de aanvullende zorgverzekering. 

Een extra paar kopen voor bijvoorbeeld uw werkschoenen, sportschoenen of sandalen? Dat kan zeker! Als u deze besteld binnen 3 maanden na aanschaf van het eerste paar, kunnen we de 3D-voetscan opnieuw gebruiken. We sturen de extra zolen dan per post naar u op èn u krijgt korting op het extra paar.

Stadspodo-lage-resolutie-44.jpg