256 x 158

Over Stadspodotherapie

Over Stadspodotherapie

Persoonlijke aandacht staat voorop bij Stadspodotherapie. Er wordt naar je geluisterd en ons team neemt echt de tijd voor u. We gebruiken moderne technologieën om uw klachten zo goed mogelijk in kaart te brengen en u de beste oplossing te bieden. 

Daarnaast stapt Stadspodotherapie af van het saaie, grijze, imago van steunzolen. Door het modebewuste aanbod van op maat gemaakte slippers en sandalen, brengen we frisheid en letterlijk kleur aan pijnvrij lopen. 

Podotherapie in Eindhoven

Stadspodotherapie heeft twee locaties in Eindhoven, in de wijk Stratum en Tongelre. Hierdoor kunnen we zowel Eindhovenaren als inwoners uit de aangrenzende gemeentes helpen. Daarnaast zorgen we ervoor dat u snel bij ons terecht kan. Geen lange wachttijden, zodat we u snel kunnen helpen. 

Onze werkplaats is ook gevestigd in Eindhoven. Vanuit daar worden uw steunzolen gemaakt door het Stadspodotherapie team. Dat betekent dus ook dat we snel aanpassingen kunnen verrichten, zodat uw steunzolen volledig zijn afgestemd op uw voeten en feilloos in uw favoriete schoenen passen. 

Het team

Maartje Trompetter

Eigenaar Stadspodotherapie en erkend podotherapeut.

  • “Ik houd ervan om met mensen te werken en om mijn klanten op de best mogelijke manier van hun klachten af te helpen. Dit is een hele uitdaging omdat ieder mens anders is, en dat maakt mijn vak juist zo leuk.”

    Tot en met december 2023 is Maartje met zwangerschapsverlof.

Susan Ribbers

Erkend allround podotherapeut.

  • “Het is mijn streven om een zo goed mogelijke oplossing te vinden voor de klachten die er spelen. Uit persoonlijke ervaring snap ik hoe frustrerend het is om door pijn niet optimaal te kunnen genieten van hobby’s en het dagelijkse leven.”

Tan Ho

Waarnemend podotherapeut.

  • “Tijdens het zwangerschapsverlof van Maartje neem ik de praktijk waar. Ik ben toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit podotherapeutische zorg, zodat u de beste resultaten en het snelste herstel krijgt. Ik ben opgeleid als allround podotherapeut en ben mij op dit moment aan het specialiseren als diabetespodotherapeut.”

Els Trompetter

Praktijkondersteuning.

  • “Ik neem de telefoon op en zorg er voor dat afspraken zo goed mogelijk worden ingepland. Als voormalig verpleegkundige heb ik veel ervaring in de zorg en het is mijn passie om mensen zo goed mogelijk te helpen.”

Patrick Wijnings

Technisch medewerker.

  • "Ik zorg er voor dat de techniek en administratie binnen de praktijk op rolletjes lopen. Ik houd er van om de nieuwste innovaties makkelijk beschikbaar te maken voor onze podotherapeuten, zodat zij de beste zorg kunnen leveren."