256 x 158

Slippers en Sandalen

Slippers en sandalen

Met steunzolen toch op hippe slippers of sandalen lopen? Dat kan! Door het grote modebewuste aanbod van op maat gemaakte slippers en sandalen, brengt Stadspodotherapie frisheid en letterlijk kleur aan pijnvrij lopen. De ingebouwde steunzool wordt volledig afgestemd op uw voet en we bouwen de slipper of sandaal op met de materialen die u uitgekozen heeft. Dus u kunt genieten op vakantie, op het strand en tijdens lange wandelingen met uw slippers en sandalen, maar ook thuis op het einde van de dag. Onze collectie bevat modellen voor dames én voor heren.

Zelf mijn slippers of sandalen samenstellen

Wij vinden het belangrijk dat u rondloopt met slippers of sandalen die u zelf mooi vindt. Daarom kunt u zelf de kleuren, motieven en stiksels samenstellen. In de gallerij ziet u voorbeelden van de opties die u kunt samenstellen. Tijdens de afspraak bespreken we deze opties en u kunt zelfs de stoffen voelen in onze uitgebreide stoffenwaaier. 

Hoe werkt het?

Net als bij het aanmeten van de steunzolen, begint het bij een persoonlijke aanpak. Daarbij luisteren we goed naar uw wensen. Als u eerder een steunzool bij ons heeft gehad, gebruiken we deze resultaten. Anders doen we uitgebreid onderzoek om ervoor te zorgen dat de steunzolen perfect zijn afgestemd op uw voeten. U kunt meer lezen over het onderzoek op de pagina over steunzolen. 

Na het onderzoek, worden de resultaten verwerkt in onze moderne software en dit wordt verzonden naar onze werkplek. Daar gaan we aan de slag met uw slippers of sandalen met de ingebouwde steunzool. 

'Kleurrijk, hip en pijnvrij rondlopen'

Wat kosten op maat gemaakte slippers of sandalen met ingebouwde steunzolen?

De kosten voor steunzolen vindt u hier. Deze kosten zijn opgedeeld uit de steunzool en de slippers of sandalen zelf. In veel gevallen wordt de steunzool vergoed door de aanvullende verzekering. In dit geval vallen de kosten aanzienlijk lager uit.