256 x 158

Extra paar steunzolen

Vraag uw extra paar zolen aan

Wanneer u al eerder door ons uw op maat gemaakte steunzolen heeft laten maken, dan kunt u binnen 3 maanden na het leveren van uw vorige paar zolen, een extra paar bestellen voor het gereduceerde tarief van € 99,-  (normaal € 119,-).

Een extra paar zolen kan ideaal zijn wanneer u bijvoorbeeld regelmatig sport. Zo hoeft u niet telkens uw zooltjes te wisselen. Ook kan het handig zijn om een extra paar te hebben wanneer u regelmatig afwisselt van schoen. Het is mogelijk om de nieuwe zooltjes in een andere kleur te laten maken.

 

Extra paar steunzolen bestellen?

Het bestellen van een extra paar zooltjes gaat gemakkelijk via onderstaand formulier. Vul de velden in en kies uw kleur. Wanneer er een ‘speciaal’ materiaal op de zolen zit (bijvoorbeeld: suède, sport afdek of een zachte tussenlaag), dan wordt de zool altijd in het zwart geleverd.

Zodra wij uw formulier hebben ontvangen, gaan we voor u aan de slag en sturen we de nieuwe steunzolen per post naar u op. Uw adres staat al in ons systeem, deze hoeft u dus niet meer aan ons door te geven. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Steunzolen bestellen

Jaarlijkse controle

Het is belangrijk om eens per jaar een controle-afspraak te plannen. De stand van uw voeten kunnen of uw looppatroon kunnen veranderd zijn. We kijken dan samen met u naar een mogelijke aanpassing. 

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op