256 x 158

Nieuwe Stadspodotherapie vestiging in centrum Eindhoven

We zijn verheugd met de opening van onze nieuwe locatie in het hart van Eindhoven. Vanaf 2024 kunt u ons op dinsdagen bezoeken op de Willemstraat 22, in het pand van sportschool Healthy Habits. Deze centrale locatie maakt onze diensten gemakkelijker bereikbaar voor iedereen in Eindhoven en omliggende gebieden.

We zijn ook verheugd om Julia Schellens in ons team te verwelkomen. Julia zal vanaf de opening van de nieuwe vestiging op dinsdagen beschikbaar zijn voor afspraken. Met haar ervaring als zowel podotherapeut als sportinstructeur, is Julia bijzonder goed uitgerust om sporters te helpen met op maat gemaakte oplossingen, zoals steunzolen, voor een pijnvrije sportervaring.

Julia deelt haar enthousiasme over haar nieuwe rol: “Ik heb vaak van sporters gehoord dat ze ondanks pijn blijven sporten. Zonde. Want als sporter begrijp ik hoe belangrijk het is om je favoriete sport zonder beperkingen te kunnen beoefenen. Daarom kijk ik ernaar uit om sporters te helpen om volledig van het sporten te genieten.”

De juiste ondersteuning bij sporten

Sporten stelt hogere eisen aan uw lichaam dan normale dagelijkse activiteiten. Verkeerde belasting tijdens sportactiviteiten kan leiden tot blessures. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Bij Stadspodotherapie geven we advies over het voorkomen van sportblessures en verminderen we het risico daarop met op maat gemaakte steunzolen. Onze benadering beperkt zich niet alleen tot voetklachten. Wij helpen ook bij pijn of blessures aan de enkels, benen, knieën, rug of heupen, omdat de oorzaak vaak ligt in een verkeerde houding.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze nieuwe locatie en om samen te werken aan een gezonde en actieve levensstijl!

Leer meer blogs van Stadspodotherapie