256 x 158

3D Steunzolen

(nieuw)

3D Steunzolen

Naast de gewone steunzolen, kunt u vanaf nu ook bij ons terecht voor het laten maken van 3D geprinte steunzolen.

Dit is een nieuwe techniek binnen de podotherapie die nog volop in ontwikkeling is. Omdat wij razend enthousiast zijn over deze nieuwe type steunzolen, willen wij onze klanten graag de kans geven om dit te ervaren. Om deze reden zijn wij een pilot gestart waarbij we met een aantal klanten aan de slag gaan met dit nieuwe type steunzolen.

Bent u nieuwsgierig of 3D steunzolen iets voor u zijn? Stuur dan een mail naar m.trompetter@stadspodo.nl of neem contact op via onze contactpagina.   

Stadspodo-lage-resolutie-39.jpg
3D steunzolen laten maken

Wat zijn de voordelen van 3D Steunzolen?

3D steunzolen worden van een materiaal gemaakt dat beter bestemd is tegen vocht vergeleken met normale steunzolen. Hierdoor zijn dit type zooltjes extra geschikt voor sporters, of als u last heeft van zweetvoeten. Of bijvoorbeeld als tweede paar steunzolen voor in uw wandelschoenen.

Daarnaast gaat het materiaal langer mee, en komt er veel minder afval vrij tijdens de productie. 3D zolen zijn daarom ook duurzamer en minder belastend voor het milieu.

Bovendien kunnen we bij het maken van 3D geprinte steunzolen meer variëren in hardheid. 

Mocht u vragen hebben over dit nieuwe type zooltjes? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Welke klachten verhelpen de steunzolen?

Steunzolen helpen bij veel verschillende soorten klachten. De meest voor de hand liggende klachten zijn pijn aan de voeten, platvoeten of doorgezakte voeten. De steunzolen van Stadspodotherapie bieden meer dan alleen steun. Ze corrigeren ook de houding van het lichaam. Daardoor lossen ze ook andere klachten op zoals pijn in de voeten, tenen, hielen, enkels, knieën, heupen, en rug. 

Stadspodo-lage-resolutie-41.jpg

Steunzolen aanmeten, hoe werkt het?

Het begint bij een persoonlijke aanpak, want door goed te luisteren, behalen we de beste resultaten. We doen uitgebreid onderzoek om ervoor te zorgen dat de steunzolen perfect zijn afgestemd op uw voeten en wensen. Hierbij bekijken we waar de pijn zit en de houding van uw lichaam. Daarnaast maken we een scan van de onderkant van uw voeten wanneer u staat en wanneer u loopt. Hierdoor zijn de steunzolen precies afgestemd op de dagelijkse situaties.

Het resultaat van het onderzoek wordt verwerkt in onze moderne software en dit wordt verzonden naar onze werkplek. Daar gaan ze aan de slag met uw steunzool en na twee weken zijn ze klaar om opgehaald te worden. Bij het ophalen, controleren we of de steunzool goed voelt. Indien nodig schaven we de steunzool nog bij, zodat we zeker weten dat u pijnvrij loopt.