Prijslijst

Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven (vanaf 1 juli 2021).

Diensten

Telefonisch intakegesprekGratis
Eerste onderzoek€ 109
Vervolgonderzoek€ 54
Toeslag onderzoek t.b.v. steunzolen (therapiedeel)€ 28
Controle / kort consult (15 min)€ 28
Instrumentele behandeling (30 min)€ 49
Bovenstaande tarieven zijn vrijgesteld van BTW. Wij willen u er op wijzen dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn op al onze diensten.

Producten en materialen

Steunzolen (eerste paar)
(ook voor werkschoenen)
€ 109
Steunzolen (extra paar binnen 3 maanden)€ 89
Bovendeel slipper, sandaal of pantoffel€ 51
Hakverhoging (ascendens)€ 25
Nagelbeugel (orthonyxie)€ 29
Teenstuk (orthese) klein / middel / groot€ 19 / € 29 / € 39
Verbandmateriaal klein / middel / groot€ 7 / € 12 / € 19
Taping klein / groot€ 12 / € 19
Zilvernitraatstift€ 8
Indien van toepassing zijn bovenstaande tarieven inclusief BTW. Verder willen wij u er op wijzen dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn op al onze producten.

Correcties en reparaties

Correctie of reparatie steunzolen
(binnen garantie)
Gratis
Correctie of reparatie steunzolen
(buiten garantie)
€ 35
Correctie of reparatie teenstuk (orthese)Gratis
Correctie of reparatie slippers, sandalen of pantoffels
(binnen garantie)
Gratis
Correctie of reparatie slippers, sandalen of pantoffels
(buiten garantie)
€ 45
Indien van toepassing zijn bovenstaande tarieven inclusief BTW. Het tarief ‘binnen garantie’ geldt indien u een klacht heeft over onze producten die door ons gegrond wordt verklaard. De klachtenregeling kunt u vinden in onze algemene voorwaarden. Bij correctie of reparatie buiten garantie wordt ook een kort consult (15 min) in rekening gebracht.

Suikerziekte (diabetes mellitus)

Let op: als u suikerziekte (diabetes mellitus) heeft, kunnen andere tarieven gelden. Deze hangen af van uw zorgprofiel en ons contract met uw zorgverzekeraar. In dit geval kunnen wij de factuur meestal indienen bij uw zorgverzekeraar. Dit gaat niet af van uw eigen risico. Voor meer informatie raden wij u aan om even contact met ons op te nemen.

Voorbeeld: wat kosten steunzolen?

Als u als nieuwe klant bij ons binnenkomt en er komt uit het onderzoek dat u steunzolen nodig heeft, dan is de totaalprijs € 274. Dit is inclusief telefonisch intakegesprek, het eerste onderzoek, de steunzolen (incl. therapiedeel en afleverconsult) en een nacontrole.

Als blijkt dat u verder geen behandeling nodig heeft of als wij u doorverwijzen naar een andere specialist, betaalt u alleen de kosten van het onderzoek (€ 109).

Binnen drie maanden kunt u voor slechts € 89 een extra paar steunzolen bestellen, bijvoorbeeld voor in uw sandalen of werkschoenen.

Als u als bestaande klant toe bent aan nieuwe zolen, dan is de totaalprijs € 219.

Voorbeeld: wat kost een teenstuk (orthese)?

Als u als nieuwe klant bij ons binnenkomt en er komt uit het onderzoek dat u een gemiddeld teenstuk nodig heeft, dan is de totaalprijs € 166. Dit is inclusief telefonisch intakegesprek, het eerste onderzoek, het teenstuk en een nacontrole.

Als blijkt dat u verder geen behandeling nodig heeft of als wij u doorverwijzen naar een andere specialist, betaalt u alleen de kosten van het onderzoek (€ 109).

Als u als bestaande klant toe bent aan een nieuw gemiddeld teenstuk, dan is de totaalprijs € 111.

Voorbeeld: wat kosten slippers, sandalen of pantoffels op maat?

Als u slippers, sandalen of pantoffels wilt met een ingebouwde steunzool, betaalt u € 51 voor het bovendeel en het aanmeten, en € 274 voor het onderzoek, de steunzolen (incl. therapiedeel en afleverconsult) en een nacontrole. De totaalprijs komt dan op € 325, zowel voor nieuwe als bestaande klanten.